Hviezdičky [k recenziám,hodnotenie výrobku a pod.]

3. ledna 2013 v 18:13 | Domčika
Keď som si otvorila PS, chcela som urobiť niečo vintage. Po rozume mi zároveň behali rôzne nápady na recenzie a iné články na blog. Nakoniec ma napadlo spraviť tieto hviezdičky, ktoré môžete použiť pri recenziách ako záverečné ohodnotenie výrobku alebo aj k niečomu inému ;) Myslím si, že tento nápad je celkom originálny, keďže som si to zatiaľ nevšimla na iných blogoch [ako free pre ostatných]. Pre svoj blog si [asi] taktiež nejaké tie hviezdičky vyrobím ;) Nevydávajte za svoje, neupravujte a uveďte aspoň aký taký zdroj !







Páčia sa ? :-)

 


Komentáře

1 tess)) tess)) | Web | 3. ledna 2013 v 15:08 | Reagovat

pěkné :)

2 Betty Betty | E-mail | Web | 3. ledna 2013 v 18:13 | Reagovat

riadne! :)

3 Anna^^ Anna^^ | Web | 3. ledna 2013 v 19:23 | Reagovat

heeej, to je naprosto krásný :3
ps: úžasný blog ^^

4 ╰ ℓα ρℯтιтℯ ℬσɴɪᴛkα ╮ ╰ ℓα ρℯтιтℯ ℬσɴɪᴛkα ╮ | Web | 3. ledna 2013 v 19:35 | Reagovat

Ja nemôžem shoppingovať bez toho, aby som si nekúpila aspoň niečo na jedenie alebo tak XD Proste niečo musím ! XD

Uvidíme no :) Potrebujeme to prebrať, predsa len to bude trošku väčšia zmena ;)

Nemám ich až toľko :D Mám ich tri :D

Hej, aj ja som mala, ale už moc ani nie :) Plánujem si kupovať aj šaty a tak, len žiadne momentáne pekné nemajú ;) Ale mám rada aj rifle,no a legíny milujem ! *w*

Ouč, ja Bijou moc rada i tak nemám ;) Ale máme ho tu no :D Bijou Brigitte myslím, alebo nejako tak, no nie som si istá :D :)
- - - - - - - - - - - -
Pekné, no nevyužívam to :)

5 beautyinside beautyinside | 3. ledna 2013 v 20:18 | Reagovat

Ano, páčí sa velmi:D . Docela bych je i použila, jde to nějak zmenšit?.. A bude stačit když zdroj uvedu v 1. článku, ve kterém je použiju a do menu?

6 Melanie Melanie | Web | 3. ledna 2013 v 20:19 | Reagovat

[5]: Jo a otázka, jsou dělané v Photoshopu?

7 featherlets featherlets | Web | 3. ledna 2013 v 21:18 | Reagovat

Tak to je fakticky ORIGINELL :D nikde som to nevidela,teda na zahraničných stránkach hej to je jasné,ale na blogu nie ;) Fakt bomba nápad prečo niesom tak kreatívna? :D

8 featherlets featherlets | Web | 3. ledna 2013 v 22:25 | Reagovat

Určite máš pravdu...Samozrejem aj ja som si nejaké prípravky čo radila Moma kupila,alebo pozrela,rada pozerám ako pridáva,tie videá a tak robia dobréfakt ! :) Klobuk dolu,ja som skôr narážala na trochu drahšie veci ako kozmetika :D Vieš v mojom okolí je toľko posadnutých ľudí žesom jednoducho ten článok musela napísať a dakujem za prečítanie! ;)

9 featherlets featherlets | Web | 3. ledna 2013 v 22:38 | Reagovat

Určite ho zverejni rada si ho prečítam inak moc pekný aktuálny design mne bytiež trebalo zmeniť -_-

10 Anča ^_^ Anča ^_^ | E-mail | Web | 4. ledna 2013 v 9:55 | Reagovat

jsou super O.o

11 Sydney Sydney | E-mail | Web | 4. ledna 2013 v 10:15 | Reagovat

Dobré ráno Domčika :] Reagujem zo včera na tvoj komentár. Takže, máš o mne dobrú mienku že ja žúrovať a piť nechodím a tak to aj zostane. Pila som raz za život a to pred rokom na tiež takejto "párty". A tak toto je druhý krát za život :] Na tom sa nič nemení :]

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama